Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

AFM banner icon

Tempeh uit India

India is traditiegetrouw een vegetarisch land. Vlees eten is de uitzondering, plantaardig voedsel de regel. Het lijkt daarom wellicht vreemd...

Bekijk de fabriek

Zuivel in Kenia

HappyCow is een Keniaans zuivelbedrijf en een echt familiebedrijf. Aan het bedrijf ligt de filosofie ten grondslag dat het goed moet gaan met de melkveehouders wil het goed gaan met de fabriek. Daarom is veel aandacht voor de positie van de boer en voor zijn inkomen.

Bekijk de fabriek

Rijst in Sierra Leone

Mountain Lion verwerkt van de ruwe rijst van 7.000 kleinschalige rijstboeren tot een voedzaam product voor de bevolking van Sierra Leone. De zogenaamde rode rijst uit het land zelf is veel voedzamer dan de geïmporteerde rijst uit Azië.

Bekijk de fabriek

Jute met hoge waarde

Zoals de naam al aangeeft, worden de producten van Classical Handmade Products grotendeels handgemaakt. Letterlijk duizenden mensen halen hier een inkomen uit. De fraaie producten - de manden en de kleden - zijn ook hier in Nederland te koop.

Bekijk de fabriek

Kippenvlees in Ethiopië

De ondernemers van ChicoMeat hebben zich tot doel gesteld om een hoog-kwalitatieve kippenvlees-keten op te zetten, zodat er een goed nationaal alternatief is voor de import-kip. Daarbij hebben ze ook voor ogen dat de lokale kippenboeren er beter van worden.

Bekijk de fabriek