Werkwijze

Hoe wij investeren

Wij investeren in agrifood-bedrijven in Afrika en Azië. Als aandeelhouder bouwen we mee aan krachtige ondernemingen met een positieve impact op nationale schaal. We werken met ondernemers die – net als wij – waardengedreven zijn.

Aandeelhouder zijn

Het geld dat wij investeren, investeren we veelal als aandeelhouder. We staan zij aan zij met de ondernemer en hebben invloed op de koers van het bedrijf. We delen mee in ups en downs. Dat past goed bij wie wij zijn en hoe we ons werk willen doen: niet afstandelijk maar volledig betrokken.

Waarden delen

We vinden het essentieel dat onze waarden overeen komen met die van de ondernemer en medeaandeelhouders.

Verantwoordelijkheid, gelijkwaardigheid en zorg voor de natuur vormen onze kernwaarden. We voelen ons verbonden aan en werken samen met beleggers en bedrijven die, vanuit rentmeesterschap, deze waarden delen.

Ondersteuning geven

Wij hebben een unieke samenwerking met ontwikkelingsorganisatie Woord en Daad. Samen met haar partners zorgt Woord en Daad voor training en begeleiding van de boeren en jongeren rondom de fabriek. Boeren leren zichzelf te organiseren en krijgen training in duurzame landbouwtechnieken. Jongeren krijgen vakonderwijs, zodat ze een betere kans hebben op een baan in de fabriek.

Meer informatie?

Neem contact met ons op!

Mail of bel ons om uw vraag te stellen of een kennismaking te plannen.