Impact

5x rendement

Investeren in de productie van voedsel

Er is waarschijnlijk geen andere beleggingscategorie die zoveel rendement oplevert als agri-food in lage- en middeninkomenslanden. Tenminste, als je niet alleen naar financieel rendement kijkt. Wij kijken naar rendement op verschillende niveaus, ons 5F-impact perspectief:

Food:

Onze bedrijven produceren voedingsmiddelen. Concrete, eerlijke, gezonde producten. We drukken deze impact uit in aantallen geproduceerde porties voeding.

Factory:

Onze bedrijven creëren werkgelegenheid. Sommigen doen dat zo goed dat ze daarvoor van hun nationale overheid prijzen ontvangen. We drukken deze impact uit in aantallen banen.

Farmers:

Boeren weten dat ze, jaar in jaar uit, hun product kunnen leveren aan onze bedrijven en daarvoor een eerlijke prijs ontvangen. Dat biedt zekerheid. We drukken deze impact uit in aantallen toeleverende boeren en in de som van betalingen voor hun product.

Fields:

Onze bedrijven streven ernaar om zoveel mogelijk landbouwgrond op biologische of een andere natuurvriendelijke en klimaatresistente wijze te cultiveren.

Bekijk de impact per fabriek

Financial:

We streven naar een bescheiden financieel rendement voor onze beleggers. We benadrukken dat de beleggingsrisico’s heel hoog zijn, en dat de belegger alleen middelen moet inzetten die hij kan missen. Om het financieel rendement te bepalen, maken we elk jaar een fair value waardering van onze portefeuille.

Meer informatie?

Neem contact met ons op!

Mail of bel ons om uw vraag te stellen of een kennismaking te plannen.