Dit gebeurt er

Wat het bedrijf doet en waarom

Kenia heeft één van de grootste zuivel-sectoren van Afrika. Dat is onder meer te danken aan een overheidsbeleid dat erop gericht is om zo min mogelijk afhankelijk te zijn van de import van melkpoeder. Dat gaat met vallen en opstaan. Maar over de jaren heen is het consumeren van zuivelproducten een gewoonte geworden in Kenia en is er een toenemend kwaliteits-bewustzijn. Dat biedt kansen voor bedrijven zoals HappyCow.

De impact

HappyCow werkt aan een inclusieve waardeketen voor Keniaanse zuivel, waar consumenten kunnen vertrouwen op een traceerbaar en hoogwaardig product. En de boeren kunnen bouwen op een langjarige relatie en goede prijzen.

Beleg ook eens in Afrikaanse zuivel!

Als participant wordt u mede-eigenaar van het Fair Factory Development Fund. De minimale inleg bedraagt 100.000 euro. Door te beleggen in het Fair Factory Development Fund stelt u ons in staat te investeren in diverse fabrieken in verschillende landen.

 

De Happy Cow gemeenschap bestaat uit:

1500

boeren

leveren melk aan Happy Cow

130

medewerkers

werken in en om de fabriek

500

supermarkten, kiosken en andere klanten

verkopen de producten in Kenia

2

Fair Factory medewerkers

zijn betrokken vanuit Woord & Daad / Incluvest

U?

Bekijk hoe u kunt bijdragen aan deze gemeenschap!

Doe mee!

Wilt u ook bijdragen aan deze community?

Door te beleggen in het Fair Factory Development Fund stelt u ons in staat te investeren in diverse fabrieken in verschillende landen. Als participant wordt u mede-eigenaar van het Fair Factory Development Fund. De minimale inleg bedraagt 100.000 euro.

Neem contact op