Koert Jansen

Directeur

Koert Jansen heeft uitgebreide ervaring op het gebied van impact investeren in ontwikkelingslanden. Hij werkte onder andere 18 jaar voor Triodos Bank en was daar verantwoordelijk voor het Triodos Sustainable Trade Fund. Koert is een liefhebber van Arabica Bourbon koffie uit Rwanda. Net als Wietse heeft hij voor zijn koffie een eigen, lokale leverancier (u mag mij bellen voor het adres!).

Arjen Bulk

Relatiemanager

Arjen onderhoudt een groot netwerk van Nederlandse donoren en social impact investeerders. Hij weet als geen ander de juiste mensen aan elkaar te koppelen. En heeft een grote passie voor inclusieve economische ontwikkeling waarbij kleine boeren betrokken worden in de waardeketen. Hij drinkt vooral de Woord & Daad koffie, van PAC uit Nicaragua.

Arnout de Visser

Investment manager

Arnout de Visser heeft jarenlang gewoond en gewerkt in Afrika en heeft daar brede ervaring opgedaan in de landbouw en voeding. Hij was betrokken bij initiëren van nieuwe bedrijven, het opzetten van fabrieken en het herstructureren van bedrijfsstrategieën. Arnout kan zeer genieten van een camarão tigre op een terras in een ver en warm land.

Corstiaan van Aalsburg

Investment manager

Corstiaan van Aalsburg heeft ruime ervaring bij Woord en Daad op het gebied van Inclusive Agribusiness Development en bij Incluvest op het gebied van investeren in bedrijven die producten opkopen en verwerken van kleinschalige boeren. Corstiaan opereert vanuit Nicaragua waar hij zijn liefde voor het platteland combineert met zijn andere passie: mountainbiken.

Wietse van Tilburg

Investment manager

Wietse van Tilburg heeft een brede ervaring in investeren en managen van nieuwe agrarische ondernemingen in ontwikkelingslanden. Hij werkte onder andere in Londen als investment manager voor AgDevCo, een social impact investeerder, en heeft managementervaring in agri-projecten in Ethiopië en Mozambique. Wietse is een liefhebber van Cafe Sol koffie uit Mozambique.

Mariëlle Kuiper

Marketeer

Mariëlle Kuiper groeide op als tuindersdochter en kreeg zo de liefde voor de agrarische sector met de paplepel ingegoten. Ze heeft een grote passie voor duurzaamheid. Mariëlle heeft brede ervaring op het gebied van marketing en communicatie. Ze kan erg genieten van een goed glas rode wijn en cashewnootjes uit de cashewfabriek in Benin.

Fair Factory manifest

Uit ervaring weten we hoe belangrijk de lokale verwerking van landbouwproducten is. En hoe belangrijk samenwerking en gedeelde waarden daarbij zijn. U leest onze visie in het Fair Factory Manifest.

Lees het manifest