Aandeelhouder zijn

Het geld dat wij investeren, investeren we als aandeelhouder. Zo staan we zij aan zij met de ondernemer en hebben we invloed op de koers van het bedrijf. En delen we mee in de ups en downs. Dat past goed bij wie wij zijn en hoe we ons werk willen doen: niet afstandelijk maar volledig betrokken.

Waarden delen

We vinden het essentieel dat onze waarden overeen komen met die van onze mede-aandeelhouders en stakeholders van het bedrijf. In ons geval betekent dat dat we hechten aan gelijkwaardigheid, verantwoordelijk, zorg voor elkaar, zorg voor de natuur, openheid en eerlijkheid.

Ondersteuning geven

Woord en Daad zorgt voor training en begeleiding van de boeren en jongeren rondom de fabriek. De boeren leren zichzelf te organiseren en krijgen training in duurzame landbouwtechnieken. De jongeren krijgen vakonderwijs, zodat ze meer kans hebben op een baan in de fabriek.

Doe mee!

U kunt bijdragen aan het Fair Factory Development Fund. Bijvoorbeeld door een donatie in het fonds. Uw gift stelt ons in staat vanuit het fonds te investeren in diverse fabrieken in verschillende landen. Ook kunt u als participant bijdragen aan ons fonds.

Lees meer over hoe u kunt meedoen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.